Airco-eenheden

airco

 

De mechanische onderdelen van elke airconditioning – koeling, verwarming en klimaatregeling. De conferentieruimte is dan ook een belangrijk knooppunt, enerzijds omdat het een van de meest gebruikte ruimten in kantoren is en anderzijds omdat het meestal de ruimte is die in een kantooromgeving het meest direct op airconditioning reageert. Het hele proces vergt een aanzienlijke investering en het gebruik van systemen met koudemiddel kan een reëel verschil maken voor de bedrijfskosten op lange termijn. Het is duidelijk dat een nieuw kantoor andere ontwerpeisen stelt dan een huis. De airconditioningsunit hoeft slechts om de tien jaar te worden vervangen. Het koel/verwarmingssysteem wordt enkele malen per jaar van binnen vervangen.

Het belang van airconditioning units.The airconditioner is een populaire moderne apparaat gekocht door veel mensen vandaag de dag, omdat ze zijn voorzien van een indrukwekkende reeks van controles, energieverbruik en de eis bediend door de golf van airconditioning luchtfilter systemen, die kunnen worden teleurgesteld in de normale lucht in de kamer.

Hoeveel heb je er nodig?

De belangrijkste factor die de grootte van de voor een bepaalde ruimte benodigde airconditioning bepaalt, is de grootte van de ruimte of het gebied dat moet worden gekoeld. De airconditioningeenheid mag niet de enige apparatuur zijn die nodig is om het airconditioningsysteem te laten werken. Dit zal resulteren in hogere bedrijfskosten. Er moet ook rekening worden gehouden met de maximale warmtelast. Dit wordt ook wel de conditioneringsbelasting genoemd en is de berekende kracht die door het koelen, verwarmen en ontvochtigen van de lucht kan worden geproduceerd. Dit wordt gepland door de airconditioning unit. Het is het gelukkige resultaat van de cyclus van handelingen die door de klimaatregelingsunit worden uitgevoerd. De ontwerpcriteria bij de planning van de input van apparatuur in de airconditioning gaan uit van een zekere mate van isolatie. De te koelen ruimte moet zich op hetzelfde niveau bevinden als het verwarmings-/koelsysteem en het vermogen van de airconditioningseenheid moet gelijk zijn aan dat van het thuissysteem (een koelbelasting van zeg beginnend bij 1200 W en toenemend afhankelijk van het aantal bewoners).

Berekening van de koellast

Voor de gemiddelde één man/gezin moet de totale te koelen oppervlakte worden berekend. Het volume wordt berekend aan de hand van het luchtvolume. Normaal heeft de airconditioning-eenheid een koelcapaciteit van 10 tot 12 liter nodig (de resterende koelbelasting kan worden berekend aan de hand van het volume freon [R- vervormingsfactor.

Het volume van de lucht in de te koelen ruimte moet worden gedeeld door het resulterende aantal bewoners. Als het resultaat gelijk is aan 1:1, zou dit betekenen dat de ruimte of ruimte constant warm is en dat de bewoners een aanzienlijke hoeveelheid ventilatie nodig hebben. Deze stap kan worden overgeslagen als de bewoners klein, jong en gezond zijn. Voorwaarde is wel dat de kamer of ruimte opnieuw kan worden gebruikt. Als de kamer of ruimte bijvoorbeeld is opgesplitst in een werkruimte, een opslagruimte en de slaapruimte, zijn slechts twee bewoners voldoende om de verwarmingsbelasting aanzienlijk te verlagen tot 10:1, wat nodig is voor de vereiste koelbelasting. Ook als het om een diepvriesruimte gaat, is het niet nodig de ruimte te ontdooien om de diepvriezers te laten ontdooien.

De te koelen oppervlakte (als hierboven vermeld) wordt vermenigvuldigd met 0,19 om de frequentie van de cycli per uur te krijgen. Bijvoorbeeld:

De frequentie is 0,28 waarbij de koeling wordt berekend door het volume van de ruimte te nemen en dit met 0,29 te vermenigvuldigen om 2,29 te krijgen, wat 1,68 is. Dit zou betekenen dat de airconditioner twee keer per dag gedurende 30min moet werken.

Vergelijking van outputbehoefte en cyclusefficiëntie

Voor de gemiddelde woning, voor een als comfortabel beschouwde ruimte, levert de berekening van de koellast voor een koel- en verwarmingsbelasting een besparing op van 60%. Sommige kleinere overspanningen hebben zalmbelastingsresultaten zo laag als 10%, 10% tot 20% vermindering voor koel- en verwarmingsbelastingsberekeningen.

Voor de resultaten van alle berekeningen worden in de specificaties van airconditioningsmachines standaard rendementswaarden van airconditioningunits gegeven als N centrif verwarmt.S48 tot S sleeper en 0,12 tot 1:1. Op de resultaten van tijd en koelingskosten van vergeleken met de berekende klimaatregelingsbelasting, zijn de berekende besparingen groot op 10% Kortingen op de prijs van klimaatregelingsunits ziekten.

Kosten van kapitaal of investering

Nu we hebben vastgesteld hoeveel er wordt geïnvesteerd, hoeveel kapitaal er nodig is voor aankoop en installatie, worden de kosten van de installatie van de airconditioningeenheid berekend. Als kortingen van ongeveer 30% worden berekend op de prijzen per eenheid, wat betekent dat $1000 wordt teruggebracht tot $18893, wordt de terugverdientijd van de investering berekend als $1389764 – $12Merit of 66% besparing reële terugverdientijd.

Na de bovenstaande analyse op de geschatte besparingsberekeningen in aanmerking te hebben genomen, zou de terugverdientijd betekenen dat de airconditioning binnen de vereiste kapitaalinvestering van onderhoud, installatie, die ook in deze vergelijking in aanmerking is genomen, zal zijn terugverdiend.

Lees meer:

Rotterdam 

Airco Dordrecht