Hoe uw kleine badkamer te behouden

badkamer

In de V.S. is een badkamer renovatie anders dan een toiletruimte in andere landen, dit kan zijn omdat in sommige andere landen badkamer een ruimte betekent met een toilet en een wastafel. In de VS en Canada betekent een badkamer echter een ruimte met een toilet en een badkuip of een douche.

De badkamer is niet alleen een ruimte waar men binnenkomt om zich schoon te maken, maar kan ook een ruimte zijn voor allerlei persoonlijk gemak, zoals het opbergen van toiletpapier of schoonmaakmiddelen in de nabijheid van uw persoonlijk comfort.

Hoewel het geven van een bad de meest voorkomende huiselijke praktijk is en gewoonlijk de kleinste badkamer in een huis, zijn badkamers in het leger extreem gecompartimenteerd voor een verscheidenheid van taken, zoals het aankleden van toga’s, het wassen van kleding en zelfs voorgeconfectioneerde rokkostuums. Afzonderlijke compartimenten voor handdoeken, shampoos en zeep zijn soms beschikbaar voor de nietsvermoedende patiënt.

De badkamer in uw huis kan ook bestaan uit een toilet dat gescheiden is van het toilet of een badkuip die gescheiden is van het urinoir of de poortklep; vergeet niet dat een dergelijke compartimentering niet noodzakelijk een strikt functionele benadering van de ruimte impliceert.

Met deze en soortgelijke functies is de belangrijkste motiverende factor bij het ontwerpen van een kleine badkamer het zoveel mogelijk behouden van de natuurlijke � functionaliteit van een ruimte in een comfortabele, distributie-vrije kleine ruimte die anders effectief zou kunnen worden gebruikt als een grote kamer.

Het is altijd gemakkelijker om ruimtebesparing tijdens de eerste bouwfase op te lossen door eerst de grootte van de ruimte te maximaliseren. Inrichtingen zoals: wastafels, toiletten, badkuipen, douches en badmeubels zijn allemaal flexibele opties op kleinere plekken. Tenslotte moeten de muren worden geverfd met ofwel een waterdicht materiaal of een niet-doorlatend type verf om effectief te isoleren tegen het weer. Vergeet niet dat de muren, zelfs in kleine binnenruimtes, moet worden geschilderd met verf als een water barrière, omdat er veel water of het nu door douche, bad, of iets anders in het vocht producerende proces. Door hoeveel muren moet worden geschilderd?

Het is ook mogelijk dat, ook al is de kamer klein, hij zich in de drukkere delen van het huis bevindt, omdat de mensen die er wonen de badkamer natuurlijk bij voorkeur meer dan alleen in het weekend gebruiken. Daarom moet de badkamer worden uitgerust met ten minste twee wastafels, en een bad of douche. De elektrische bedrading van de meeste badkamercreaties moet aan de code voldoen om ervoor te zorgen dat elke ooit gebouwde badkamer aan de code voldoet (inclusief Canadese normen en normen van andere landen).

Het is altijd belangrijk om te onthouden dat de term “kleiner” niet per se betekent dat de ruimte “Mercedes Benz” klein zal zijn. Het punt is hetzelfde: door het gebruik van de term is een ruimte die als klein kan worden opgevat, dat niet noodzakelijk ook, als de keuze van de materialen en het eindresultaat goed zijn ontworpen.

Nu ik heb geprobeerd te vereenvoudigen wat het betekent om klein te zijn, laten we onze aandacht richten op het kleine vloerkleed. Het vloerkleed kan op vele plaatsen in een kamer liggen. Het kan in de buurt van een watercloset, onder een bureau, voor een bank of banken, onder of achter een groot meubelstuk, of het nu een bankstel of een lounge is (kies altijd een klein vloerkleed omdat het een groot deel van dat meubilair zal bedekken), of onder het aanrecht.

Het kleine vloerkleed kan worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder wol, wol gemengd met andere synthetische vezels, nylon, polypropyleen, en polyester-acryl mix. De kleinere gebied tapijt hangt ook af van de vraag of het wordt gebruikt en geplaatst op tapijt of tegel vloeren. Eigentijdse tapijten kunnen een mooie vloer vormen of kunnen worden vastgebonden aan een steunbalk of een ander type steunvlak.

Hoe uniek het kleine vloerkleed ook is, het is niet zo uniek als die van de grotere maten. Dus met dat alles gezegd adviseer ik u om de kleine vloerkleden te plaatsen waar en wanneer dan ook, alle muren, van de tapijten tot de sierlijsten, en de vensterbanken tot de salontafels. Dit zal het oog effectief voor de gek houden door te denken dat het meestal niet om een groot kleed gaat. Zo niet, dan kunt u het altijd in de open lucht houden om er zeker van te zijn dat het zal opvallen.

Jullie zullen allemaal dol zijn op jullie kleine huis en al jullie bezittingen. En uw vrienden en familie zullen erdoor gefascineerd zijn. Dit is een uiterst charmant accessoire voor uw huis, waar u allemaal van zult genieten!

 

Lees meer:

Aannemer Den Haag 

Aannemer Zuid Holland 

Aannemer Zoetermeer 

Dakkapel Den Haag 

Badkamer renovatie Den Haag