Hoe word je een professionele ontwerper?

ontwerper

In veel tijdschriften die u in de thuiswinkel krijgt, spatten de pagina’s vol met prachtige afbeeldingen van kleding met fantastische ontwerpen. Dit zijn meestal echt slim ontworpen en goed ontworpen kledingstukken die van de beste kwaliteit zijn gemaakt. Maar ze zijn duur. In de echte zin van het woord is kleding van hoge kwaliteit meestal duur.

Een interieur stylist werkt niet alleen met klanten uit het topsegment; zij of hij kan ook werken voor klanten uit het lagere segment in de hoop dat de kleding een modehuis of zichtbaar aantrekkelijke 134 of Chronicle strategieën kan maken. Er zijn getalenteerde stylisten die hun brood verdienen met hun tijdige werk.

De beste Stylist interieur  hebben arobe consulting diensten. Deze interieur stylisten beheren de draperieën en andere accessoires die door de klanten worden gekozen. Zij helpen cliënten perfect geïnformeerde beslissingen te nemen over stof en stijl, en zorgen dan voor de rest – het versturen van perszakken, het beheren van accounts, enzovoort. Hier zijn enkele van de dingen waar ritsontwerpers aan werken in hun persoonlijke stijladviesdiensten:

– Wandelende beelden – dit zijn = beelden die worden vastgelegd door een camera die geïnstalleerd is op een MD die synchroon werkt met de personal computer van een klant. De camera is ingebed in het574 kledingstuk waardoor zij hun originaliteit

– Juiste kleurmenging – kleurmenging is het meest kritisch als het gaat om de creatie van prints, ontwerpen of combo’s op kleding. Bij de keuze van de kleuren stelt een interieur stylist een reeks stalen en kleurenmengsels samen van de creaties van zijn cliënt of klant, waarbij hij de twee kanten vergelijkt om tot de perfecte combinatie voor het kledingstuk te komen.

– Een cut-to-fit kit – juwelier en pakkenmaker zullen vaak een cut-to-fit kit gebruiken om ervoor te zorgen dat juwelen, horloges en pakken altijd een inkeping of twee groter op het kledingstuk zullen lijken, vooral als het gaten heeft.

– Opruimen – de interieur stylist zal vaak een onderdeel van zijn service hebben waar de klant alle schoonmaakwerkzaamheden kan doen – het kledingstuk weken en persen, rimpels en vuil verwijderen, de juiste hoeveelheid make-up aanbrengen en een goede borstelbeurt van de paas.

Wat is er nodig om een interieur stylist te worden voor een klant die beelden ontwikkelt die gebruikt zullen worden in tijdschriftadvertenties? Er is meer voor nodig dan in staat zijn om een op maat gemaakte garderobe te stralen die is bedrukt met een look die paisley op een stuk stof is geprint. In wezen zijn degenen die interieur stylist kunnen worden, degenen die aanleg hebben voor het opstellen van adviezen of kopersgidsen en degenen die de werkelijkheid kunnen overbrengen, zoals wat een klant wil zijn.

Het werk van een interieur stylist is uniek. Ze creëren beelden, vellen oordelen en drukken in een oogwenk een realiteitszin uit over een kledingstuk.

 

Lees meer:

Interieurstylist inhuren 

Binnenhuis stylist